Ξενοδοχεία

Η λαμπρότητα του χώρου συμβάλλει πάντα στην καλή διάθεση του επισκέπτη

Οι πρώτες εντυπώσεις πάντα μένουν

Ένας τουριστικός χώρος με μεγάλη κίνηση, που πρέπει να είναι σε θέση να προκαλεί θετικές εντυπώσεις και ιδίως ως προς την καθαριότητα του χώρου, σε όλους τους επισκέπτες του, οφείλει εκ των πραγμάτων να φροντίζει για την τέλεια εικόνα σε όλους τους χώρους του.

Συντήρηση η απάντηση στις αντίξοες συνθήκες

Το πλήθος του κόσμου σε συνδιασμό με τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες και τους διαβρωτικούς παράγοντες των παραθαλάσσιων περιοχών αποτελούν αντίξοες συνθήκες για επιφάνειες από μάρμαρο, γρανίτη ή μωσαϊκό.

Το αποτέλεσμα;

Τα θαμπά μάρμαρα, γρανίτες ή μωσαϊκά σε πατώματα, σε μπάνια, είτε σε ιδιαίτερες κατασκευές που δίνουν την αίσθηση του βρώμικου πολλές φορές.

Η λύση;

Με την  active Cleaning είστε σε θέση να επαναφέρετε την Αίγλη των επιφανειών από πετρώματα που βρίσκονται στην τουριστική μονάδα σας με αποτέλεσμα πραγματικού καθρέφτη.
Όσον αφορά τις τυχόν ανησυχίες για τη δημιουργία σκόνης κατά το γυάλισμα, η Active Cleaning εγγυάται ότι θα παραλάβετε το χώρο στην πρότερη άριστη κατάσταση, με τη μόνη διαφορά, ότι όλες οι επιφάνειες από πετρώματα θα είναι πλέον πραγματικοί καθρέφτες.

Κλείστε Ραντεβού για Δωρεάν Δειγματισμό

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για εκτιμήση την κατάσταση του πετρώματος (μάρμαρο – μωσαϊκό – γρανίτης) και περιποίηση δωρεάν ένός σημείου στο χώρο. Με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσετε τα εκπληκτικά αποτελέσματα και ότι είναι εφικτά χωρίς σκόνη!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Άμεση Κλήση